(NzARIM TUHAJN ULAMVLALT DIFFERENCIAL T\G[ITG\LIJN [IJDIJN ASIMPTOTs (NmAGISTRYN AVILs - (Ns\LMAA b(B.s; (NmONGOL uLSYN iH sURGUULXs ((Nubs, 2010)
(NdIPs
(NdIP(B-3356s
Keywords: (NMAGISTRYN DIPLOMYN AVILs; (NDIFFERENCIAL T\G[ITG\Ls